Suus Babybarn

Voor al uw geboorte versieringen

Reserveren van Geboortebord

Het is uiteraard niet verplicht, maar is er een bepaald geboortebord die je graag wil plaatsen in de kraamperiode? Dan is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Het geboortebord kan dan al vanaf 2 weken voor uitgerekende datum worden afgehaald. De huur gaat pas in wanneer het kindje daadwerkelijk geboren is.

Hoe werkt reserveren van een geboortebord?

Op de pagina met het huurassortiment kun je meteen het door jou gekozen object reserveren. In de agenda selecteer je als startdatum 2 weken voor uitgerekende datum. Als einddatum selecteer je de datum die 2 weken na uitgerekende datum + het gekozen huurtermijn ligt.                         Voorbeeld: De uitgerekende datum is 14 oktober en je wil 4 weken huren. 2 weken voor 14 oktober is het 30 september. Deze datum kies je als startdatum. 2 weken na 14 oktober is het 28 oktober. Hier tel je vervolgens de huurtermijn van 4 weken bij op. Dan is de einddatum 25 november. Je vult dus 30 september als startdatum en 25 november als einddatum in.                                           Waarom? Mocht het kindje langer op zich laten wachten, dan ben je altijd gegarandeerd dat het bord de gehele gewenste huurtermijn van jou is. De huur gaat pas in vanaf het moment dat het kindje daadwerkelijk geboren is. Het geboortekaartje is hiervan je bewijs. Je betaald dus niet meer dan het door jou gekozen huurtermijn ook al staat het bord al voor de geboorte bij je thuis.

De reserveringskosten bedragen €6,50. Het geboortebord kan dan al vanaf 2 weken voor uitgerekende datum op werkdagen op afspraak af worden gehaald. Pas op het moment dat het kindje echt geboren is, gaat de huur in. De geboorte moet je binnen 3 dagen doorgeven. Zo kan ik de definitieve retourdatum bepalen om weer nieuwe reserveringen aan te kunnen nemen. Bij het niet tijdig melden bedragen de kosten €8,- extra.
Geboorteborden kunnen ook bezorgt worden. Op het reserveringsformulier zijn de kosten hiervoor terug te vinden. Na het plaatsen van je reservering ontvang je een mail om de reserveringskosten te voldoen. Deze moeten uiterlijk de volgende werkdag voor 10:00 uur zijn voldaan. Bij het niet tijdig voldoen vervalt je reservering automatisch.

Indien je "last-minute" reserveert (wanneer het kindje al geboren is) is het minimale huurtermijn van een geboortebord 3 weken. Dit heeft te maken met het feit dat alle objecten in opslag liggen buiten Didam. Bij een last-minute reservering moet er speciaal worden gereden voor 1 object. Is er een object retour gekomen die niet meteen weer staat gereserveerd, bestaat de mogelijkheid voor deze te kiezen. U zit dan niet vast aan de verplichte 3 weken. 

Naar het assortiment geboorteborden en direct reserveren? Klik hier.