Suus Babybarn

Voor al uw geboorte versieringen

Geboortebord Hart

Prijzen:
De verkoopprijzen zijn inclusief montage op paal* en strik, excl. laten zetten van de naam. De hoogte is incl. paal. Een hart geheel naar wens laten maken? Dat kan uiteraard ook. Bv een andere afbeelding i.p.v. de ooievaar (€6,50) Neem gerust vrijblijvend contact op.

Naam zetten per letter/leesteken (optioneel)
Zwarte of Witte Blokletter: €1,80
Zwarte, Witte Glitter of Gekleurde Sierletter: €1,99

Verzenden:                                                                                                                                                    Verzenden kan voor €16,50. Het geheel zal dan als eenvoudig bouwpakket worden verzonden en de paal heeft dan een maximale afmeting van 1m70. Ook bestaat de mogelijkheid om alleen de losse bordjes en strik te bestellen. Verzendkosten zijn dan €8,95 Je ontvangt dan geen paal en bevestigingsmateriaal. *Bij de keus zonder paal, is er geen prijsaanpassing op het bord.

Grondpin:
Optioneel is er een grondpin verkrijgbaar. Het hart staat dan extra stevig boven de grond en hoeft dan niet deels ingegraven te worden. Let op! De grondpin moet wel de grond in. Prijs: €15,95

Hart vooraf bestellen?
Verzekerd zijn dat een Hart voor je klaar staat wanneer het kleintje geboren wordt? Dan het advies deze vooraf te bestellen. Deze zijn namelijk niet standaard op voorraad.De levertermijn is meestal slechts enkele dagen. Na bestellen en betalen zal Hart voor je worden gemaakt.
Bestellen kan via de mail of d.m.v. het contactformulier


Blauwe Strik €55,- excl. naam (optionieel)

Afmetingen incl. paal:  +/-180cm x 80cm*


Roze Strik €55,- excl. naam (optioneel)

Afmetingen incl. paal: +/-180cm x 80cm*

*Borden worden met de hand gemaakt van hout. Deze kunnen dus oneffenheden bevatten in materiaal en tekening. Tevens kan een kleine afwijking in maten voorkomen.